in English
Otsikko: Valikoima

 Pop/Rock
 Metal
 Proge
 Hard Rock
 Oldies
 Indie
 Suomi
 Iskelmä
 Blues
 Rockabilly
 Punk
 Jazz
 World
 Cool
 Funk/Soul
 Hiphop
 Reggae
 Käytetyt
 Poistot
 DVD
 Uutuudet
 Vinyylit
 Bändipaidat

 Takaisin

Tyylimääritystään laajempi genrekirjo, sillä tänne sijoitetaan yleensä kaikki musiikki, joka ei ole tungettavissa muihin osastoihin. Laajasti artisteja, Tori Amoksesta aina Frank Zappaan saakka.


Putiikkimme raskain osasto lukumäärältään ja musiikiltaan. Metal-osasto pitää sisällään kaiken painavan musiikin aina heavysta death-metalliin. AC/DC:sta Rob Zombieen.


Progressiivisen rockin ja psykedelian pauloihin joutuneiden hörhöjen oma valikoima. Pink Floydit, King Crimsonit, Wigwamit ja happoilu löytyvät täältä.


Levy-Eskoissa hard rock-osaston ovat täyttäneet lähinnä vanhemman polven, hieman progea raskaammat ja metallihyllyyn liian kevyet kuuluisuudet, niin Suomesta kuin muualta maailmasta. Rajanveto juuri näihin kahteen em. genreen tai vaikkapa rock/pop-osastoon jakaa varmasti mielipiteitä, mutta kysymällä selviää, jos jokin orkesteri ei meinaa hyllystä löytyä. Hard rock-osaston rungon muodostavat mm. Deep Purple, Led Zeppelin, Alice Cooper ja Thin Lizzy.


Klassikoita Levy-Eskojen myyjäsetien lapsuusvuosilta. Näiden varaanhan nykyaikainen rock- ja popmusiikki pitkälle rakentuu.


Hyväksi koettujen yhtyeiden ja levy-yhtiöiden tuotoksia populaarimusiikin reuna-alueilta. Vähemmän tunnettuja ja kadonneita suuruuksia, tulevaisuuden tiennäyttäjiä tai ikuiseen unohdukseen joutuvia yrittäjiä.


Kotimaisen musiikin erikoisosasto. Tämä toimii samoin kuin ulkomaisten puolella rock/pop-genre, eli kaikki muihin osastoihin sopimaton kotimainen musiikki sijaitsee täällä. Joukossa saattaa olla myös hiphoppia, metallia ja vaikkapa punkkia, mutta samat levyt löytyvät tällöin myös näiden omista karsinoistaan.


Kotimaista iskelmää.


Puuvillapeltojen musiikkia, jonka juurista versoo lähes kaikki muut kauppamme musiikkityylit. Perusasiat säilyvät, vaikka junia tulee ja menee.


Oma valikoimansa psycho- ja rockabillyn ystäville. Myös rautalankamusiikki löytyy täältä.


Ärhäkän musiikin ja painavan sanan osasto. Seiskaseiska, HC ja OI! ahdettu yhteisen punk-nimikkeen alle. Alan veteraaneille, kuten esim. Rancid, Ramones, Misfits tai Bad Religion, olemme varanneet nimikoidut osionsa.


Runsaasti vanhoja klassikkoja, jonkin verran tämän päivän ihmeitä ja erikseen alaosasto suomijatsille. Hienoja levynkansia, hienoa musiikkia ja usein vielä hienoon hintaan.


Maailmanmusiikin valikoimassa on sijansa myös kotimaiselle kansanmusiikille. Mitä kaikkea sitä maailmalla onkaan.


Konemusiikkiin painottuva osastomme. Ei niinkään technoa, vaan pikemminkin elektro-, ambient- ja surinamusiikkia. Täältä löytyvät myös Ninja Tunen, Warpin ja MoWaxin kaltaiset coolit labelit sekä kotimaiset artistiviileydet kuten Rinneradio, Jori Hulkkonen ja Jimi Tenor.


Sielukkaan ja tanssijalkaan tarttuvan mustan musiikin löydät täältä. Aretha Franklinin, Otis Reddingin tai Metersin kaltaisista klassikoista aina tämän päivän tähtösiin Macy Grayhin tai Erykah Baduun.


Räpätyksen, höpötyksen ja "viittomakielen" levyt löytyvät täältä. Kotimaiset eroteltu erilliseksi Suomi-osioksi.


Jamaikalaisen rytmittelyn erikoisosasto. Ska, rocksteady, reggae, dancehall ja muu herkku löytyy täältä. Kimmon mielimusiikkia, joten yleensä mielipidettä reggae-osaston asioissa tarjotaan, vaikka sitä ei haluttaisikaan.


Käytettyjen äänitteiden osasto. Tyyliluokittelua on tehty myös käytettyjen levyjen valikoimiin, myös viimeksi tulleille on oma välinsä. Tänne yritämme ostaa myös sinulle tarpeettomaksi jääneet levyt.


Varastotyhjennys ja hyllyjen siivouspoistolevyjä, yleensä 1 kpl/tuote. Hinnat alkaen 1€.


DVD-tallenteemme löytyvät kaikki tästä osastosta. Osaston tuotteet ovat kaikki musiikkipitoisia, emme siis myy elokuvia, paitsi tietysti musiikkifilmejä.


Tärkeimmät uutuuslevyt olemme ripustaneet seinälle heti sisäänkäynnin viereen. Näin toivomme asiakkaittemme löytävän haluamansa päivän tuotteen vaivattomasti.


Vinyylilevy on rockmusiikin perusta, joten näistä tykkäämme erityisesti. Uusien vinyylien osasto pitää sisällään kaikki musiikkigenret, joskin valikoimaa on jaoteltu joidenkin musiikkityylien kesken. Tukkujemme listoilta löytyy mittava valikoima vinyylejä, näitä saa kauttamme tilaamalla. Sama pätee myös CD-puolella. Käytetyt vinyylit ovat omassa osassaan kauppaa ja näitä hienouksia olemme nakelleet myös pitkin seiniä. Seiniltä löytyvät yleensä harvinaisemmat ja myös kansiltaan mukavimmat lätyt.


Bändipukineet ja muut mahdolliset vartalon koristeet löytyvät täältä.


Äänilevyjen erikoisliike Levy-Eskot - Kauppakatu 27, 80100 Joensuu, puh. (013) 228 292, 0400 960 910

Sitefactory Oy